Assets/CDN loading issue again


(Laura Kalbag) #1

Hello!

I’m afraid we’re having the same issues with the assets returning 500 errors ( Assets disappearing (and reappearing) randomly ) again.

Some of the same assets as last time, some different. Could you please do the same CDN magic you did the other day to fix it again? We want to launch our forum tomorrow, but need it looking as it should! :smile:

Relevant URLs:

[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (2782d0c0e316d855c33a884fea104521cc5bbb34.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (1c945c18ddc57d1a0b74912beeb0860a82448f26.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (0a1f0d23828689af64572baaf8fd9a9d1a349a20.png, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (583e90b3bfea95253852244619f735b7087bfe44.png, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (a754c212a8f34ddb81334077aeb9cff0863a4aa6.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (73e2d61f6799b84c8d23096af8d3c5a9038644d8.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (63d5e903887079298fe4675c7f9269f3d3d29005.ttf, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (c07c234a7e2db36a70e5ddd2ff3b239906be58de.ttf, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (aa179a81033edc23949cc08edc421da4df2ce10e.ttf, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (5787c49f5899427bc2b72c875f388f7cb6ce7ce1.ttf, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (0a1f0d23828689af64572baaf8fd9a9d1a349a20.png, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (2782d0c0e316d855c33a884fea104521cc5bbb34.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (1c945c18ddc57d1a0b74912beeb0860a82448f26.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (63d5e903887079298fe4675c7f9269f3d3d29005.ttf, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (c07c234a7e2db36a70e5ddd2ff3b239906be58de.ttf, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (583e90b3bfea95253852244619f735b7087bfe44.png, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (a754c212a8f34ddb81334077aeb9cff0863a4aa6.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (73e2d61f6799b84c8d23096af8d3c5a9038644d8.woff, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (aa179a81033edc23949cc08edc421da4df2ce10e.ttf, line 0) [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) (5787c49f5899427bc2b72c875f388f7cb6ce7ce1.ttf, line 0)


(Sam Saffron) #2

I see what happened.

We moved CDNs, remapped all the URLs BUT… site customizations are cached, so you had a cached copy with old links.

I went ahead and made a trivial change to the site customisation, then changed it back and we are all good to go :slight_smile:

Sorry about the drama, we are not expecting to move CDNs again for a very long time. Hopefully this is the last of the issues. Let me know if you need any extra help.

BTW, really liking your designs, you have great taste :slight_smile: hope you can weigh in here on some of our UX topics


(Laura Kalbag) #3

That seemed to work, but then I made some customisations this morning and lost the assets again. I think I’ll try re-uploading the assets, maybe if they’re added on the new CDN then we won’t have the issues?

And thanks! We’re trying to make our Discourse feel at home with the rest of our site. It helps that we have a solid minimal foundation to work with in Discourse :smile: