Blocked from setting up tags...?


(Blu McCormick) #1

Hello!

I am not able to set up tags here:

Here are my settings. I am a TL4 and Admin and therefore authorized to generate tags:

Does anyone have ideas as to why I am not permitted to generate tags?


#2

What happens when you try to create the tag group? Is there an error?


(Blu McCormick) #3

The save button is faded and there is a circle symbol with a line through it telling me that I am not permitted to do the function for some reason.


(Joshua Rosenfeld) #4

Did you add at least one tag to the group? I’d be surprised if we allowed the creation of empty tag groups.


(Blu McCormick) #5

Yes I did. I will do a video to show you in case I amdoing something wrong. I am assuming it’s me that is the problem. :laughing:


(Jeff Atwood) #6

What version of Discourse are you on? This feature has been changing quickly of late.


(Blu McCormick) #7

Wow. Thanks for all of the help, guys. Really appreciate it.

Here is the video:

Forgive me, figuring out where to see what version I have. Will post that in a sec.


(Joshua Rosenfeld) #8

I see it. You didn’t actually create the test tag. You need to click “Create: ‘test’”.

It should look like this once created (note the grey background and small “x”):


(Blu McCormick) #9

Goodness gracious. That simple. Thank you all. We are using tags to assign authors to blogs when it’s decided topic(s) are blog-ready.


(Joshua Rosenfeld) #10

This topic was automatically closed after 31 hours. New replies are no longer allowed.