Caching issues in Firefox with multiple privacy plugins active?


(Alex Garnett) #1

Hi,

This is from a user of my site, not sure anyone can duplicate:

I keep encountering a bug. After a few minutes of browsing I can no longer load the forum and get a page saying “Cannot load app - It looks like you are offline! Please check your network connection and try again.”

I can reload the website after I empty my cache (and then it recurs a few minutes later of browsing). It’s occurring with the latest version Firefox for the past few days. Not sure what’s the cause…


(Sam Saffron) #2

Any plugins installed?


(Alex Garnett) #3

yup, but nothing too exotic:

      - git clone https://github.com/discourse/docker_manager.git
      - git clone https://github.com/discourse/discourse-spoiler-alert.git
      - git clone https://github.com/botoggle/discord-onebox.git
      - git clone https://github.com/botoggle/always-mobile-timeline.git
      - git clone https://github.com/botoggle/nicovideo-onebox.git

(Sam Saffron) #4

Sorry I meant any Firefox plugins?

Are you able to repro here (we are running latest)?


(Alex Garnett) #5

I haven’t been able to reproduce the issue myself yet, just bumped to latest for the first time in about six weeks yesterday so we’ll see if it recurs.


#6

Hi, I’m the user who is having the issue. Active firefox plugins are HTTPS everywhere, privacy badger, and ublock origins.


(Jeff Atwood) #7

Can you reproduce in Firefox safe mode? If you cannot, it is one of the plugins.


#8

Looks like it’s an issue with one of the plugins – issue didn’t recur in safe mode.


(Alex Garnett) #9

OK, thanks for the quick responses all. FWIW I don’t think it’s necessary to run Privacy Badger on top of UBO.


#10

Hiccup found out Privacy Badger seems to be the reason for « Cannot load app. »