Cannot restore backup?


(Kane York) #1

I get this in the Rails log when I click Restore in vagrant:

Started POST "/admin/backups/vagrant-discourse-2014-03-06-193350.tar.gz/restore" for 10.0.2.2 at 2014-03-06 23:47:30 -0500

ActionController::RoutingError (No route matches [POST] "/admin/backups/vagrant-discourse-2014-03-06-193350.tar.gz/restore"):
  config/initializers/quiet_logger.rb:10:in `call_with_quiet_assets'
  config/initializers/silence_logger.rb:19:in `call'
  lib/middleware/missing_avatars.rb:21:in `call'
  lib/middleware/turbo_dev.rb:32:in `call'


  Rendered vendor/bundle/ruby/2.0.0/gems/actionpack-4.0.3/lib/action_dispatch/middleware/templates/rescues/_trace.erb (1.0ms)
  Rendered vendor/bundle/ruby/2.0.0/gems/actionpack-4.0.3/lib/action_dispatch/middleware/templates/routes/_route.html.erb (31.5ms)
  Rendered vendor/bundle/ruby/2.0.0/gems/actionpack-4.0.3/lib/action_dispatch/middleware/templates/routes/_route.html.erb (0.1ms)
  Rendered vendor/bundle/ruby/2.0.0/gems/actionpack-4.0.3/lib/action_dispatch/middleware/templates/routes/_route.html.erb (0.3ms)
  Rendered vendor/bundle/ruby/2.0.0/gems/actionpack-4.0.3/lib/action_dispatch/middleware/templates/routes/_route.html.erb (0.1ms)
  Rendered vendor/bundle/ruby/2.0.0/gems/actionpack-4.0.3/lib/action_dispatch/middleware/templates/routes/_table.html.erb (1.4ms)
  Rendered vendor/bundle/ruby/2.0.0/gems/actionpack-4.0.3/lib/action_dispatch/middleware/templates/rescues/routing_error.erb within rescues/layout (354.5ms)

(Kane York) #2

Oh… this is because I renamed the backup file.


(Kane York) #3

Fixed with this commit in my PR:

https://github.com/riking/discourse/commit/d0dbc26281512c309b3c9039d4509889b495967c


(Jeff Atwood) #4