Can't add a profile photo or add a category


(Zoe Thomas) #1

Hello! When I try to add a category or profile photo I get a transparent grey screen that I need to refresh to escape from. Please can you advise and also if I need to change code could you tell me where to go to do this.

*Should add that it is an SSO forum


(Régis Hanol) #2

Your custom CSS is probably messing with the modal CSS.

Can you share your CSS?


(Zoe Thomas) #3

Thanks for your reply!
I haven’t made any customizations in the CSS/HTML tab in “Customize”.
I’ve changed some badge names and created a colour scheme. Do I need to disable these?


(Sam Saffron) #4

Sorry for the huge delay here, I just tried reproducing the issue on your forum and had no luck.

Can you add a screenshot of the problem? What browser are you using?


(Jesse Plautz) #5

This bug is happening to me right now. Here is a quick video cast. I am an admin and a moderator. When I try to add a category or upload a profile photo I get the same dark grey overlay screen like the original poster described. This is a brand new forum on discoursehosting.com with wordpress and PMPro integrations.

Video:


(Jeff Atwood) #6

As mentioned upstream, this is most likely because of CSS customizations interfering. Have you tried disabling all CSS customizations?


(Jesse Plautz) #7

Thanks for the reminder. Yes, this is the problem, but what suggestions do I send to my developer to debug? Is there a help article somewhere?


(Jeff Atwood) #8

It is under Admin, Customize.