Infinite loading with CSS body height 100%


(Roberto_Pezzali) #1

Hello, I finally upgrade to the latest version but I have a problem, and Is a huge problem.

You can try with this topic:

Every long topic has an infinite loading. In the whole forum.

I have another twin forum (based on Docker image) and the behaviour in the same, but I cannot provide you the url because is firewalled. By the way same issue…

I don’t have any warning in console… :frowning:


(Jeff Atwood) #2

Any CSS customizations or plug-ins? Can you try disabling them if so?


(Roberto_Pezzali) #3

Uhm is the CSS customization, but with the previous version is working fine.

@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald:400,300);
@import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Droid+Serif:400,700);

/*
 * Clearfix
 */
 
 body {
background-color: #f7f7f7;
height: 100%;
}
.cf {
  zoom : 1;
}
.cf:before, .cf:after {
  content :" ";
  display : table;
  line-height : 0
}
.cf:after { 
  clear : both;
}

/*
 * Container
 */

.forum-header {
  margin : 0 auto;
  width  : 1080px;
  background-color: white;
}

.site-settings-detail {
  width  : 770px;
}

.full-width {
  width  : 1080px;
}

/*
 * Site Header
 */

.site-header {
  margin   : 0;
  padding  : 24px;
  position : relative;
}
.site-header .logo {
  height : 80px;
  width  : 283px;
  margin : 5px 0;
}
.site-header .logo a {
  background : transparent url('http://cdn.dday.it/static/logo.svg') no-repeat 0 0;
  background-size : contain;
  display : block;
  height  : 100%;
  width   : 100%;
  text-indent : -9999px;
}
.site-header .adv {
  height : 90px;
  width  : 715px;
}
.site-header .left {
  float : left;
}
.site-header .right {
  float : right;
}

h1.page-not-found {
    line-height: 40px;
}




/*
 * Site navigation
 */

.site-nav {
  width  : 1080px;
  height : 49px;
  border-bottom : 1px solid #fff;
  position : relative;
  z-index  : 100;
}
.site-nav button {
  margin  : 0;
  padding : 0;
  border  : none;
  background : none;
}
.site-nav button:focus,
.site-nav button:active {
  outline : none;
}
.site-nav .nav-menu {
  width  : 100%;
  height : 48px;
  background : #1F1F1F;
  overflow : hidden;
  position : absolute;
  z-index  : 101;
  left : 0;
  top  : 0;
}
.site-nav .nav-links {
  position : absolute;
  z-index  : 102;
  left : 0;
  top  : 0;
}
.site-nav .nav-links .links-list {
  margin  : 0;
  padding : 0;
  text-transform : uppercase;
  float : left;
}
.site-nav .nav-links .links-list li {
  display : inline-block;
  vertical-align : top;
}
.site-nav .nav-links .links-list li a {
  display : block;
  color   : #fff;
  height  : 48px;
  padding : 0 12px;
  font-family : 'Oswald', sans-serif;
  font-weight : 300;
  font-size   : 17px;
  line-height : 48px;
  text-decoration : none;
}
.site-nav .nav-links .links-list li.selected,
.site-nav .nav-links .links-list li:hover {
  background-color : #E25000;
}

.user-main {
  width : 770px;
}

#reply-control {
left: 0 !important;
z-index: 9999;
}

#main {
    max-width: 1030px !important;
    min-height: 500px;
    background-color: #fff;
    margin: 0 auto;
    padding: 0 25px;
}

.full-width {
max-width: 1030px;
}

.d-header .contents {
margin: 10px;
background-color: #fff;
}

(Roberto_Pezzali) #4

Found the issue,

body {
height: 100%;
}

You can close!


(Jeff Atwood) #5