Send Activation Email issue


(Jose C Gomez) #1

When this issue was fixed


The Send Activation Email was hidden if “must approve user” is enabled.
However the issue now is that if a user requests a login and is approved they get the “Activation” email the activation email expires (48 hours) then there is no way for them to request a new activation email or for me to send them a new one, and even if I click “Activate Account” manually the user still can’t log in gets the following error


(Jose C Gomez) #2

Also I just figured out I cannot manually activate an account any longer

Click Activate Account

Page refreshes and nothing happens


(Jeff Atwood) #3

Can we repro this @techapj?


(Arpit Jalan) #4

I cannot repro this issue with setting must approve user enabled.

When the Admin user activates the new user by clicking “Activate Account” button, the new user account gets activated.

@Jose_C_Gomez can you share some more details (site setting customizations you have done) so that I can repro this issue? Also, are you seeing any relevant errors in /logs?


(Jose C Gomez) #5

Only error in logs has to do with the translator plugin

/var/www/discourse/plugins/discourse-translator/services/discourse_translator/microsoft.rb:136:in `result'
/var/www/discourse/plugins/discourse-translator/services/discourse_translator/microsoft.rb:82:in `detect'
/var/www/discourse/plugins/discourse-translator/plugin.rb:91:in `block in execute'
/var/www/discourse/lib/distributed_mutex.rb:21:in `synchronize'
/var/www/discourse/lib/distributed_mutex.rb:5:in `synchronize'
/var/www/discourse/plugins/discourse-translator/plugin.rb:90:in `execute'
/var/www/discourse/app/jobs/base.rb:154:in `block (2 levels) in perform'