Site does not render in firefox


(Nick LaDieu) #1

Just what the title says.

I am running the latest version (29.0.1) as of today in windows 8

All discourse pages are completely blank


(Bill Ayakatubby) #2

I’m reading this topic in Firefox 29.0.1 (Win 7 x64) right now.


(Jeff Atwood) #3

We can’t reproduce this.


(Mittineague) #4

OK now obviously, but

I tried coming here a few times in the past several minutes using Firefox 29 and was getting a blank page rendered. (there was view-source).

the error console had a Discourse.Route undefined message. I’m guessing this

<script>
  Discourse.CDN = 'https://cdn-enterprise.discourse.org/meta';
  Discourse.BaseUrl = 'meta.discourse.org';
  Discourse.BaseUri = '/';
  Discourse.Environment = 'production';
  Discourse.SiteSettings = PreloadStore.get('siteSettings');
  Discourse.Router = Ember.Router.extend({ location: 'discourse-location' });
  Discourse.Route.mapRoutes();
  Discourse.start();
  Discourse.set('assetVersion','a17bc2701e2cda81bf3f9b9f8d96849f');
</script>

And I also had a CORS warning. Maybe the CDN was down?


(Sam Saffron) #5

Something is not deployed right,

getting application-bf9d3a9f0b20c968819a431e25a34308.js on some hits and application-fa016acf591a877108c897780c5b3751.js on others, will look when I get back from lunch


(Sam Saffron) #6

This should be fixed now, had an old deploy script form meta

(technical details)

In the past I used to bootstrap meta on multiple machines, new pattern is to bootstrap on a single machine and pull image over. oj json is crazy in that the json it generates is not deterministic so each image was getting different hashes.


(Jeff Atwood) #7

Good catch!

This topic is now closed. New replies are no longer allowed.