Update Button Missing?


(Rick Leckrone) #1

I’m sure a quick answer, but my Discourse needs to be updated, but there’s no longer a button to launch the auto-updater. Or I’m losing my mind. Could be either. Help?

Thanks,
Rick


(Joshua Rosenfeld) #2

Can you navigate manually? http(s)://your_domain_here/admin/upgrade?


(Rick Leckrone) #3

I’ll give it a shot.


(Rick Leckrone) #4

yep. that worked. But not sure why missing input. Thank you.


(Joshua Rosenfeld) #5

Can you be more specific about what you were seeing on the Dashboard? I believe Discourse only shows the link when your site is a full version behind (like beta6 vs beta7), but I could be wrong.


(Rick Leckrone) #6

Nope. Ran the upgrade with http(s)://your_domain_here/admin/upgrade and now site is completely unresponsive. Trying to login it hangs. Can’t get to admin page. Can’t login, just spins. Ugh. What a mess.


(Joshua Rosenfeld) #7

Any errors in the browser console?


(Rick Leckrone) #8

Checking. Yeah, getting a 502 at Blend Images Forum

Looks like something broke when upgrading. Not able to initiate a session, I guess. Is checking the tables for passwords and user names, so the database seems to be intact. Not sure what to do. Will try a restart. Hopefully can get back to admin console and try again I guess.


(Joshua Rosenfeld) #9

You could also try rebuilding from SSH:

cd /var/discourse
git pull
./launcher rebuild app

(Daniela) #10

This thing let me think to this thread Discourse Docker Image version 1.3.3, released

Can be?


(Rick Leckrone) #11

Yeah. I think I’ll give that a shot. Thank so much.


(Rick Leckrone) #12

That must be it. Thank you. I didn’t see that message. Will upgrade Docker.