User Cards no longer available


(TechnoBear) #1

Clicking a member’s avatar or username, or activating it by keyboard, no longer opens their user card here on Meta.

Firefox and Chromium on Ubuntu Gnome 14.10.


(Sam Saffron) #2

Seems to be working here, is there anything in chrome console?


(Khoa Nguyen) #3

It did work at my instance but not at meta
Chrome console:

 TypeError: Cannot read property 'create' of undefined
    at https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/a…9154edc2c758805f5ff.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:189:896
    at v (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:409:225)
    at y (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:409:309)
    at m (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:409:128)
    at https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:298:762
    at r.invoke (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:119:101)
    at Object.r.flush (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:119:609)
    at Object.i.end (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:115:556)
    at Object.i.run (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:115:937)
    at b (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:224:763)

Windows 8.1 with Chrome 39.0.2171.71 m (64-bit) and Firefox 33.1


(TechnoBear) #4

Yip - that seems to be what I’m getting:

vendor-4306be05ab29c033340e7731bf386171.js:203 TypeError: Cannot read property 'create' of undefined
    at https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/a…9154edc2c758805f5ff.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:189:896
    at v (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:409:225)
    at y (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:409:309)
    at m (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:409:128)
    at https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:298:762
    at r.invoke (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:119:101)
    at Object.r.flush (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:119:609)
    at Object.i.end (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:115:556)
    at Object.i.run (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:115:937)
    at b (https://d11a6trkgmumsb.cloudfront.net/cdn_asset/meta_discourse_org/v…033340e7731bf386171.js?v=1&origin=https%3A%2F%2Fmeta.discourse.org:224:763)vendor-4306be05ab29c033340e7731bf386171.js:203 r.function.r.apply.n

It was working fairly recently - earlier today, I think, although it may have been yesterday.


(cpradio) #5

I can repro it on Meta too. Something seems to have broke Windows 7 Chrome 39.0.2171.71 m (same console error as above)


(TechnoBear) #6

Chromium Version 39.0.2171.65 Ubuntu 14.10 (64-bit) and Firefox 33


(Régis Hanol) #7

Sorry about that, totally my fault :frowning:

@eviltrout just fixed it

https://github.com/discourse/discourse/commit/67c4c90159428d700766ac610ca374d764cea6a7


(Régis Hanol) #8