תיבת העריכה החדשה (חדשה מאז בערך חודש, אוגוסט 2025) אינה כוללת שום דרך שאני יכול למצוא כדי לכבות אותה או לשנות את התנהגותה, לא בממשק המשתמש ולא בהגדרות הניהול. אהבתי את הישנה יותר, מכיוון שהקבוצה שלי היא קבוצת כתיבה ולפעמים אנו כותבים שירה כמו הייקו, שבה מוסכמת הפורמט היא ללא שורה ריקה בין שורות הטקסט הקצרות.
העובדה שתיבת העריכה מניחה שכשאני לוחץ על Enter, אני רוצה שורה ריקה – זה מעצבן. הנה המחשה למה שאני מתכוון, מוצגת כהייקו –
כל שורה של הייקו
לא צריכה שורה ריקה אחריה
כדי להיות נכונה
אני לא תמיד רוצה שורה ריקה כשאני לוחץ על Enter, כשאני רוצה אני יכול ללחוץ פעמיים!
הנה השאלה: כיצד אני יכול לכבות את אחד מהבאים:
- השורה הריקה האוטומטית
או
- תיבת העריכה החדשה WYSIWYG
כדי שאני וחבריי נוכל לקבל את ההייקו שלנו (ושירה אחרת) שייצאו ללא טביעה בשורות ריקות נוספות?
Hi there, does this help?
In addition to being able to freely toggle it back and forth or with the global site setting like Nate showed to use the original and unchanged Markdown mode, you can also add a hard break in the rich editor with a shift enter or by leaving two empty spaces at the end of each line before hitting enter (useful for mobile where you can’t shift enter).
תודה רבה! חיפשתי משהו בהגדרות הניהול, אבל “מצב קומפוזיציה” הוא חדש לי, חיפשתי הגדרות לגבי תיבות עריכה.
This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.