Image appears twice when copy/pasted


(Chris Beach) #1

I’ve had multiple reports of images appearing twice when copy/pasted into the composer window. Both of the reports are in Chrome on Windows (both v7 and v10).

I’ve not been able to reproduce this myself.

In the most recent report, the resulting raw markup is this:

![image|660x371](upload://tfHoTOzeP1SEsUQYS0AIhaIyb94.jpg)![Satellite image of Storm Caroline](https://ichef-1.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/506E/production/_99109502_carolinefromspace.jpg)

(Chris Beach) #2

Repro - copy and paste image from here: http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-highlands-islands-42256808

imageSatellite image of Storm Caroline


(Joffrey Jaffeux) #3

You do a right click “Copy image” and then paste in composer ? I can’t reproduce doing this. What’s your browser please ?


(Chris Beach) #4

Version 61.0.3163.100 (Official Build) (32-bit)
Windows 7

Yes


(Joffrey Jaffeux) #5

@vinothkannans I assume this is related to your recent changes, I can reproduce on Firefox 59 (nightly) on mac but not on chrome.

![image|660x371](upload://tfHoTOzeP1SEsUQYS0AIhaIyb94.jpg)![Satellite image of Storm Caroline](https://ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/506E/production/_99109502_carolinefromspace.jpg)

(Joe) #6

Chrome Version 63.0.3239.84 (Official Build) (64-bit) - Win 7

I can reproduce.


(Andrew Waugh) #7

Seems to be a generic problem.
I’m on win10 with edge.

imageVersion:1.0 StartHTML:000000252 EndHTML:000973557 StartFragment:000972981 EndFragment:000973411 StartSelection:000972981 EndSelection:000973407 SourceURL:Upgrades to the etype just a great time to own one! - E-Type - Jag-lovers Forums

Upgrades to the etype just a great time to own one! - E-Type - Jag-lovers Forums

IMG_5252


(Vinoth Kannan) #9

It is fixed now :+1:


(Chris Beach) #10

Confirming - fixed at my end, cheers @vinothkannans :+1:


(Jeff Atwood) #11