האם פורום זה מופעל על ידי Discourse?

Discourse powered?: https://forum.netgate.com/

Unfortunately not.

אתה בטוח? זה בעצם שיבוט אז? משתמש בזה כבר כמה שבועות, אפילו הפרטים הקטנים והפונקציות הם שיבוט ישיר של Discourse.

כן, אנו בטוחים, פשוט בדקו את קוד המקור של הדף כדי לוודא זאת בעצמכם.

oooh, I find that very “laggy” and uncomfortable to use … and there are a lot of broken images?

מסכים. מעבר ההדהוד שהוסיפו איטי מדי.

הסרתי את המעבר בהגדרות מפורום השיח שלי ואני ממש מעריך שאפשר לשנות את הדברים האלה בהגדרות.

אני רואה את זה עכשיו! אוי ואבוי, שתי תוכנות הפורום שוחררו בשנת 2013. אין מצב שהדמיון הוא צירוף מקרים. הולך למכונת הזמן. חחח

עריכה: מצאתי את התשובה שלי. לפני כ-9 שנים היה עיצוב מחדש גדול ומאז השניים הפכו דומים יותר ויותר.

This is an interesting detail they haven’t cloned right.

This text can be copied to clipboard via a button

This post here has copyible Blick but no direct copy to clipboard option.

ל-nodebb יש קווי דמיון, אבל לא הייתי קורא לזה שיבוט… יש הרבה הבדלים

Interesting

@awesomerobot agreed. It’s difficult to get use to. Especially on mobile. Just the slightest finger movement left or right and you get buried in menus left and also right. Sort of the general feeling.

I was curious more than anything. I started using pfSense a couple of weeks back and ended up their support forums where over time things just felt like… not as good versions of features on Discourse.

The last time I inquired, it was more of an interesting situation lol: Discourse is that you?

עם תוכניות מסוג זה, לעתים קרובות תמצאו שהעיצובים מחקים זה את זה.

בימי ה-DOS BBS, רוב פורומי ה-BBS הפופולריים בדרך כלל התבססו על קוד Telegard או נוצרו כדי להיות דומים בפריסה ובפונקציית הליבה.

השתמשתי ב-Renegade ובעזרת פריצת קובץ ה-ovr הצלחתי לבצע כמה שינויים פשוטים כדי לבצע הרבה שינויים חזותיים. ימים פשוטים יותר.

נחמד, נראה שהם פתרו את אחת ממגרעות ה-UX הגדולות ביותר של NodeBB, שהיא ניווט סרגל הצד הכפול המבלבל שבו הוא משתמש כברירת מחדל. (בדרך כלל ל-NodeBB יש סרגל צד בצד שמאל וימין, ואני באופן אישי חושב שזה קצת מבלבל לנווט איתו.) זה שיפור ממש טוב שאני מקווה שצוות NodeBB יוכל ללמוד ממנו ולהציע כאופציה סטנדרטית.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.