No Highlighting of Group mentions in Markdown Preview


(Robert) #1

I just noticed that while usernames have a different style applied in the markdown preview (bold, gray), this is not the case for group mentions. Is this intentional? I consider this as incoherent and suggest to apply either the same style to group mentions in the preview or a different one.

Advantage: Text author is assured that mention is well recognised and functional.


(Jeff Atwood) #2

Please refer to the category description of bug. This is not a bug.


(Robert) #3

I agree. I thought first this would be only the case for groups with a minus in the name @blub-blub and forgot to change the category later on.


(Sam Saffron) #4

I am really not following


(Robert) #5

I updated yesterday.


(Robert) #6

Once posted, the bold-gray style is applied.


(Sam Saffron) #7

Does the group allow mentions? what if you call it @beta is it something to do with the dash?


(cpradio) #8

I wonder if this fix needed to be applied at a second location too for dealing with the composer preview?

It stemmed from

Which had an issue with group names with dahses in them.


(Kane York) #9

Looks like this may have gone unfixed?


(Robert) #10

In the preview my group @ORGANISATION-Board is still not highlighted accordingly.


(Robert) #11

I just updated to the most recent version and the highlighting does not work. :frowning:

While mentioning team here seems to work and it gets a mention-group and notify class attributed, it only gets a mention-tested class in my Discourse instance.

I suggest to put this topic back to the bug category.

Group names without a dash are not working either for me. So I kindly ask to test group name mentions with and without dashes at other Discourse instances.


(Jeff Atwood) #12

Sure @techapj can you add this to your list to test maybe next week, can we repro with dashes in the group name?


(Arpit Jalan) #13

This was a legit issue. The issue was: group with name discourse was getting highlighted but group with name Discourse was not getting highlighted, i.e. mixed case group names were not getting highlighted.

Fixed via:

Thanks for reporting this issue @rriemann :thumbsup:


(Arpit Jalan) #14