Hi,I wish to manually bump a topic ideally with a single click only for staff? (this as is following up this discussion)
זה מחזק את הטענה לבקשת תכונה אם תוכל להוסיף פרטים כיצד אתה מתכוון להשתמש בתכונה ואילו בעיות אתה נתקל בהן בכלים הקיימים. אם תוכל לתאר תרחיש טיפוסי אני חושב שזה עוזר לאנשים (ולצוות המוצר) לראות את הבעיה מנקודת המבט שלך ויכול לתת לבקשה יותר דחיפות. :אצבעות מצופות:
כן, אני כבר משתמש בטכניקה הראשונה של קידום אוטומטי לפי קטגוריה, אבל היא יותר מדי כללית. היא לא מאפשרת למקד בנושא מסוים או לסוג מסוים של נושאים. למרות ההגדרות, המנגנון הזה לפעמים מקדם נושאים שהוצגו לאחרונה שוב.
ביחס למנגנון השני, זה שברמת נושא בודד, אני משתמש בו לפעמים כאשר אני רוצה לקבוע מועד מיוחד לקידום, שזה מאוד נוח. אך רוב הזמן, אני לא רוצה לקבוע תאריך ושעה ספציפיים, מה שמאט את התהליך באופן מיותר.
בעיקר, כמנהל האתר שלי, אני פשוט רוצה שתהיה לי אפשרות לבחור אילו נושאים לקדם כדי להבליט אותם, ולעיתים זה יהיה לפי האופי והעניין של הנושא. לכן, הייתי רוצה שבמקום שבו מוצג נושא על המסך, יהיה כפתור פשוט של “העפלה” שיאפשר לי לקדם אותו בלחיצה אחת.
רכיב תבנית עשוי ליצור כפתור שמבצע את אותו קריאת AJAX שהממשק הקיים מבצע, בלחיצה אחת במקום לעבור דרך הממשק. אני לא חושב שיש דרך “לא לבחור תאריך”, אך אפשר להגדיר אותו כברירת מחדל לכל תאריך שתרצה.
כן, כפי שאני מבין את מנגנון ההתקלחות, תאריך ושעה מדויקים יהיו בסדר.
אין לי שליטה אם זה יתווסף אי פעם כגורם (ולא יש לי דעה חזקה בעניין), אבל אני בספק. אם אתה רוצה את זה בקרוב, תוכל לשאול ב-Marketplace. הייתי חושב שמחיר של 200-500 דולר ימשוך מפתח.