בעיה במיסוך טקסט של באנר שניתן לסריטה (אתר RTL)

שלום,
אני משתמש ב-Discourse ומנסה ליצור באנר שניתן לסגור באמצעות הפונקציה “נושא באנר”. שפת האתר שלי היא פרסית (כיוון ימינה לשמאל).
הוספתי תוכן HTML עם סגנונות מובנים בפרסום הראשון של הנושא, והבאנר מופיע כהלכה, אך אני נתקל בקושי במרכז את התוכן אופקית בתוך מסגרת הבאנר.
בעיה:
התוכן בתוך הבאנר, כברירת מחדל, נראה מיושר לימין. כאשר מנסה למרכזו, הוא לא מיושר באופן מושלם, ובמיוחד, השורה הראשונה של הטקסט מופיעה במעט הזזה לימין ביחס לשורות או בלוקים אחרים בתוך הבאנר. הסטייה הזו נמשכת ללא קשר לתוכן של השורה הראשונה.
נסיונות למרכז:

שימוש ב-CSS הרגיל text-align: center; במכולת ה-div הראשי בתוך HTML הפוסט.

תוצאה: התוכן נותר מיושר לימין.

שימוש ב-text-align: center !important; על ה-div הראשי.

תוצאה: התוכן עדיין מיושר לימין.

שימוש בתכונת align=“center” מיושנת ב-html על ה-div הראשי.

תוצאה: זה הזיז את התוכן כלפי המרכז, אך היישור בין השורה או הבלוק הראשון לבין השורות או הבלוקים הבאים לא היה מושלם, עם השורה הראשונה שנראתה במעט הזזה לימין ביחס לאחרות.

פשט את מבנה ה-HTML הפנימי (למשל, שילוב שורות טקסט בפסקאות פחותות באמצעות br).

תוצאה: לא פתר את בעיית היישור בין בלוקי התוכן.

נסיון להוסיף מיכון של negative margin-left בפסקה/בלוק הראשון.

תוצאה: לא תיקן באופן אפקטיבי את היישור באופן עקבי.

נבדק בדפדפנים שונים (Chrome, Firefox).

תוצאה: הבעיה עקבית בכל הדפדפנים.

דוגמה של מבנה HTML שהשתמשתי בו בפוסט המקורי (מופשט):

HTMLdiv align="center" style="background-color: #f0f0f0; border: 1px solid #ccc; border-radius: 5px; padding: 10px;"

p style="font-size: 1.1em; font-weight: bold; color: #333;"
    שורה ראשונה / בלוק טקסט (לדוגמה, כותרת)br
    שורה שנייה בתוך הבלוק (לדוגמה, כותרת משנה)
  /p

p style="margin-top: 15px;"
    בלוק אחר (לדוגמה, שורת קישור)
  /p

/div

(השתמשתי בתכונת align=“center” פה כי text-align: center לא עשה כלום).

תצפית / סיבה משוערת:

מכיוון ש-text-align: center אינו עושה כלום, ו-align=“center” עובד חלקית אך גורם ליישור פנימי לא מושלם, אני משער שיש כלל CSS בתוך נושא העיצוב של Discourse או בתוך ההבנה של שיטת הבאנר שמפריע. המקום המיועד לכפתור הסגירה (‘X’) בצד השמאלי של הבאנר בכיוון RTL אולי משפיע גם על האופן שבו שאר התוכן ממוקם.

שאלה:

מה השיטה המומלצת להשגת יישור אופקי מושלם של תוכן בתוך באנר שניתן לסגור באמצעות “נושא באנר” באתר Discourse ב-RTL? האם יש קטע CSS ספציפי שצריך להוסיף להתאמה אישית של העיצוב (בהנחה שזה דורש הרשאות מנהל) כדי לחרוג מכלל ההפרעות ולוודא שהחלק של תוכן הבאנר מיושר היטב?

כל הדרכה או תובנה יתקבלו בברכה!

תודה.