Moved post notification not dismissing when clicked

notifications

(Dean Taylor) #1

Clicking the moved post(s) notification initially dismisses it and loads the linked staff post…
… but if you reload the page - the notification is still there highlighted in blue.


Splitting a category does not get removed from notifications
(Kane York) #2

This has come up before, and I think there was a fix attempted, but I guess it wasn’t enough? Or the other report is still open.


(Mittineague) #3

It has been this way for as long as I remember.
We have ver. 1.2.0.beta4 so unless it’s been fixed another way since, the current way to clear the Move Notifications is to use
"Mark all as Read"


(Adam Capriola) #4

There was a report of this back in August '14:

Didn’t exactly have its own topic though.


(Jeff Atwood) #5

Yep this is still a problem and we should fix it.


(Alan Tan) #6

@sam I think you fixed this with the recent changes to notifications? I can’t repro on development.

Are these all you?? @sam_saffron_soc @sam_saffron_ame


(Jeff Atwood) #7

(Alan Tan) #8

Seems like this has regressed.


(Jeff Atwood) #9

I’m not sure this was ever fixed TBH


(Alan Tan) #10

I’ll take a look at it soon.


(Jeff Atwood) #12

Pretty sure this is still a bug. Not high priority, but there.


(Sam Saffron) #13

Nope, this is no longer a bug, I fixed this and every other instance where blue does not clear.

We set a header on the next ajax call to clear it AND a cookie, so yeah … stuff will clear … always.


(Sam Saffron) #14