Post are not published, comments aren't shown

wordpress

(Federico) #1

I made the setup adding http to the URL, there is no documentation to say how to add it.

If I use http, I see category like this

If I don’t write http in the URL, category looks like an input where I can write.
In any case, there is no comments in my posts, and there is no post being published on the forum.
I filled the API Gyazo - 274e7d9e41455406297777dba4d19269.png

WHat am I doing wrong?

I have some errors

2015/08/07 15:50:21 [error] 30254#0: *59019 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/web.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-discourse/lib/admin.php on line 257" while reading response header from upstream, client: 83.58.1.181, server: web.com, request: "GET /wp-admin/options-general.php?page$
2015/08/07 15:50:38 [error] 30254#0: *59019 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/web.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-discourse/lib/admin.php on line 257" while reading response header from upstream, client: 83.58.1.181, server: web.com, request: "GET /wp-admin/options-general.php?page$
2015/08/07 15:50:49 [error] 30254#0: *59019 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning:  First parameter must either be an object or the name of an existing class in /var/www/web.com/htdocs/wp-content/plugins/wp-discourse/lib/discourse.php on line 507" while reading response header from upstream, client: 83.58.1.181, server: web.com, request: "$

(Diego Sebastian Orellana Gonzalez) #2

@elfeffe lograste solucionarlo?

Me pasa lo mismo, cualquier ayuda te lo agradecería :smiley:


(Josiah Toppin) #3

Ever figure this out? I, too, am encountering the same issue.


(Erlend Sogge Heggen) #4

The WordPress plugin has received a lot of updates lately, and is now available via the official WP directory:

Could you please reinstall it from there and let us know if you are still experiencing this issue?