Text selection disappears when YouTube video in post


#1

I tried to select a text with an italic modifier, but selecting the text failed.

How I produced this in that particular message: With composer open, on desktop, I started selecting the text from the beginning of the paragraph above. I selected some text (cue first image) and while pressing the mouse key and moving it to the beginning of the second paragraph, the selection disappears. I continue selecting more and some text is selected (cue second image).

First image, some selecting on the first paragraph:

Second image, after moving over to next paragraph and continued selecting:

The condition is reproduced in incognito mode. Will provide link, if necessary.


(Alan Tan) #2

Is there a video in the post? If so, try upgrading to latest because I pushed out a fix for this yesterday


(Jeff Atwood) #3

Did this post have a YouTube video in it by any chance? Here are some paras to see if I can repro:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eu malesuada neque. Morbi vehicula nulla maximus mi lobortis pellentesque sit amet et justo. In fermentum eros sed tincidunt congue. Integer interdum mi ac elit pulvinar accumsan. Pellentesque sed magna pretium nisl condimentum porttitor id eu nulla. Maecenas sodales aliquet hendrerit. Fusce dictum purus vitae massa rutrum, lacinia vehicula elit efficitur. Nullam venenatis sit amet nisl id lobortis. Praesent sem ipsum, bibendum at tellus a, finibus pellentesque odio. Ut finibus eget lacus id pellentesque. Proin sapien diam, egestas in neque eu, auctor laoreet arcu. Donec ultricies nec enim molestie auctor.

Suspendisse potenti. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Proin luctus diam iaculis purus ornare vestibulum. In molestie suscipit lorem, at faucibus est mattis vitae. Aliquam erat volutpat. Cras congue consectetur urna, ac suscipit nisl euismod at. Duis interdum est at diam varius tempus. Nunc iaculis purus non ipsum aliquam efficitur at at lorem.

Yeah… no repro.


#4

Yes. There was a Youtube video.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eu malesuada neque. Morbi vehicula nulla maximus mi lobortis pellentesque sit amet et justo. In fermentum eros sed tincidunt congue. Integer interdum mi ac elit pulvinar accumsan. Pellentesque sed magna pretium nisl condimentum porttitor id eu nulla. Maecenas sodales aliquet hendrerit. Fusce dictum purus vitae massa rutrum, lacinia vehicula elit efficitur. Nullam venenatis sit amet nisl id lobortis. Praesent sem ipsum, bibendum at tellus a, finibus pellentesque odio. Ut finibus eget lacus id pellentesque. Proin sapien diam, egestas in neque eu, auctor laoreet arcu. Donec ultricies nec enim molestie auctor.

Suspendisse potenti. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Proin luctus _diam iaculis purus ornare vestibulum. In molestie suscipit lorem, at fauci_bus est mattis vitae. Aliquam erat volutpat. Cras congue consectetur urna, ac suscipit nisl euismod at. Duis interdum est at diam varius tempus. Nunc iaculis purus non ipsum aliquam efficitur at at lorem.

Yeah, no repro. If this was indeed fixed, I’ll just update to latest. Thanks for a quick response.


(Jeff Atwood) #5