אני מנסה להוסיף SiteSetting לתוסף שלי שיכול לשלוט בסמלים המוצגים עבור רכיבים מסוימים. הרכיב עצמו ממילא היה אמור להיות ניתן להתאמה אישית על ידי המשתמש, אז רציתי להוסיף את ה-SiteSetting כדרך לצוות להגדיר את סמל ברירת המחדל. אני יודע שיש סוג emoji_list עבור SiteSettings, אבל לא נראה שיש אחד עבור סמלי SVG?
ממה שאני רואה, רוב התוספים/TC משתמשים או בהעלאת תמונות או במחרוזת רגילה עבור הגדרות סמלים. האם אני מפספס סוג/מאמת שאני יכול להשתמש בו? זה מרגיש מוזר להגיד לאנשים לחפש במדריך הסגנון ולהקליד את שם הסמל.
I think it’s a case where we don’t have any icon based site settings, so we haven’t added a type for it. We have an icon picker component that’s made its way into other parts of the app, but nothing currently in site settings.
זה הגיוני. אני לא ממש יכול לדמיין שום תרחיש ספציפי שבו הליבה תדרוש זאת, מכיוון שכנראה רק ערכות נושא/TCs ותוספים יהיו להם שימוש בהגדרה המתמקדת בממשק משתמש באופן קיצוני.
אני משתמש ברכיב בורר האייקונים במקומות אחרים הנגישים בקלות רבה יותר למשתמשים רגילים, אך מקרה השימוש הספציפי שאני חושב עליו יהיה עבור דברים כמו הגדרת אייקון ברירת מחדל. בשילוב עם סוג אובייקט SiteSetting, זה יקל על יצירת תבניות עבור תכונות מסוימות עבור מנהלי מערכת.
האם הצוות יהיה פתוח להוסיף סוג icon_type ל-SiteSettings בליבה, גם אם אף הגדרת אתר בליבה לא תשתמש בו? לא אכפת לי לפתוח מחדש את הנושא הזה כבקשת Feature אם יהיה צורך.