Can't add a forum to the Discourse hub app

(MixonEPA) #1

Hello, I’m trying to add the Twitter Devs Discourse to my list of fourms I visit but I’m getting the error, “https://twittercommunity.com/ cannot be found.” This is the only domain for this fourm so why am I getting this error?

Here’s the forum I’m trying to add:
https://twittercommunity.com/

(Stephen) #3

This isn’t a Discourse bug per-se, it’s specific to that installation.

The site is running 2.3.0 b9, which is running on other sites I’ve successfully tested. It’s likely they’ve disabled settings required by the app, or have some kind of network policy in place.

1 Like
(Sam Saffron) #6

We host twitter community and will work with twitter to have this fixed, it is specific to this site.

3 Likes
(MixonEPA) #8

Hello @sam, yes I’m just having issues trying to add this site to the Discourse app.

(Sam Saffron) #9

This site, as in Twitter community? If so we will fix this shortly and update here once fixed.

2 Likes
(MixonEPA) #10

Yes the Twitter community. Thanks.

2 Likes
#14

Give it a go now and let us know if you have issues.

3 Likes
(MixonEPA) #15

Still no luck.

:frowning:

1 Like
#16

I was hasty. @Simon_Cossar is still working on it – he’ll update you shortly.

4 Likes
(Penar Musaraj) #19

@Mixonepa can you try now, please? It should be fixed.

3 Likes
(Stephen) #21

Verified as working now here

6 Likes
(MixonEPA) #24

Also working for me, thank you everyone for the help. :call_me_hand:t5:

@HAWK, @pmusaraj, @sam, @Stephen

5 Likes