אני רוצה להשתמש בדף יצירת ההודעות הפרטיות עם בוט AI כדי ליצור נושא חדש. עשיתי זאת על ידי התעסקות עם הפלאגין באופן מקומי. אני רוצה להעלות את ההצעה הזו. אולי כדאי להחליף את ממשק יצירת הנושא החדש באזור שאלת השאלות של בוט ה-AI החדש או לעשות משהו דומה.
אפשר להוסיף הגדרה פשוטה ולאפשר למנהלים לשנות את ממשק יצירת הנושא החדש. ייתכן שזה לא נמצא במפת הדרכים שלכם או שלא ימצא חן בעיני כל חלקי הקהילה, אבל אני חושב שזה יהיה טוב לפשט את אזור יצירת הנושא החדש.
למה אני עושה את זה?
קל לשימוש, מי שרוצה לשאול שאלה פשוט ישאל את השאלה וישלח אותה. המשתמש לא יצטרך לטרוח ולכתוב את מה שהוא כתב בכותרת באזור התוכן. או שהם לא יצטרכו לטרוח לבחור קטגוריות או תגיות. אני אעשה את אלה עם AI ברקע.
אלה ששואלים שאלות בקהילה שלי יוצרים את הכותרת עם תווים אקראיים. אני מסכים איתם כי למה שנזין כותרת לשאלה שכתבנו באתר שאלת שאלות? אנחנו יכולים לעשות את זה עם AI ולמנוע קשיי שימוש אפשריים. זו הכוונה שלי.
רק הצעה, אני סקרן לגבי מחשבות הקהילה. (אני אבדוק את זה באתר שלי בקרוב)
Sorry, I guess I couldn’t explain everything with the English translation :sliğht_smile:
Actually, I want to simplify opening a new topic. I want to remove the user from having to choose a title, category or tag. In other words, the AI bot question page is exactly what I want. You just ask or upload a picture and send it.
I can make it interact with automation and AI tools in the background. Mine was a suggestion, I already changed the AI plugin on my test site to open a new topic, but I wanted to see if the community was open to this simplification and wanted it to be a suggestion.